Skrivnost stav na celotno sezonsko zmago

Ali ste že kdaj poskusili staviti na športne rezultate? Veste, da ni enostavno. Stave na razlike v točkah, over/under, primerjave ekip – vse to se lahko hitro zaplete. Prej kot se zaveš, se tvoj denar topi kot sneg na soncu, ne da bi sploh vedel, zakaj.

Ampak, ena stvar je malo lažja za nadzor, če upoštevamo vse, kar vključuje stave, in to so celotne sezonske zmage. To je priljubljen način dolgoročnega stavljenja. Res je, rezultati se pokažejo šele čez dlje časa, ampak ko se to zgodi, so tvoje stave lahko sladke kot zrela jagoda. Tu je nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo povečati vašo denarnico, ko stavite na celotne sezonske zmage.

Stavite na MLB: Poglejte drugo polovico sezone

Ko se konča tekma vseh zvezd, se igre začnejo resno šteti.

Obstaja možnost, da vodilne ekipe, ki so dobro začele sezono, nadaljujejo s svojimi uspešnimi predstavami, vendar je treba upoštevati tudi nasprotno situacijo. Prevelika samozadostnost, počivanje ključnih igralcev in ovire na poti so vsi dejavniki, ki jih je treba upoštevati, ko razmišljate, ali staviti na zmago skupne sezone za takšne ekipe.

Ni enostavno doseči 100 zmag, zato se lahko zgodi, da bi ekipe z visoko verjetnostjo za nastop v končnici želele zagotoviti, da so njihovi ključni igralci sveži in pripravljeni takrat, ko se začne oktober.

Morda bi morali razmisliti o stavljenju na ekipe, ki bodo morale ostati nad .500 ali boljšimi rezultati, da bi imele resnično možnost za končnico; to so tiste, na katere se lahko stavite, da se bodo potrudile za zmago vsako noč, še posebej, če se srečajo s prej omenjenimi ekipami, ki mirno plujejo proti oktobru na dosežkih preteklosti.

Na primer, Toronto Blue Jays sta imela dve čudežni drugi polovici sezone zaporedoma v letih 2015 in 2016, kar jima je omogočilo uvrstitev v končnico. Torej, stavite na ekipo, ki ima po vašem mnenju možnost, da doseže podoben rezultat, in vaša denarnica se lahko lepo poveča.

Sezonske zmage v NFL-u: Pomembnost razporeda tekem

V življenju ni veliko zagotovljenosti: smrt, davki in Patriots, ki se vsako sezono gibljejo okoli 12 zmag.

Če razmišljate o stavah na celotne zmage v NFL-u, je dobra ideja, da si ogledate razpored tekem za sezono 2018. NFL že od leta 2002 uporablja podobno formulo za določanje razporeda tekem in glede na to formulo imajo Houston Texans “najlažji” razpored tekem v sezoni 2018-19.

Over/under zmage za Houston Texans v letu 2018 je 8, ob upoštevanju dejstva, da so vsi njihovi nasprotniki v rednem delu sezone skupaj dosegli 116-140 zmag v letu 2017, in ob upoštevanju dejstva, da se bo Deshaun Watson, ki je bil poškodovan, vrnil v ekipo, bi lahko trdili, da so dosegljive 8 zmag.

Vse podrobnosti o razporedu tekem lahko najdete na CBS, in ESPN ima odličen vir projiciranih skupnih zmag v sezoni 2018 za vseh 32 ekip.

Nasvet: Počakajte, da se konča pripravljalno obdobje in/ali predsezona, preden sprejmete odločitev. Poškodbe, menjave, odpuščanja in druge novice o sestavi ekipe lahko močno vplivajo na te projekcije.

Sezonske zmage v NHL-u: Pomembnost premikov igralcev

Poleg NBA, ki je danes popolnoma preplavljen z menjavami ekip, bi težko našli ligo, ki ima toliko menjav igralcev kot National Hockey League. Ne verjamete? No, obstaja celo 12-urna oddaja na kanadskem dnevu, ki je posvečena prav temu. Dovolj povedano.

Pomembnost teh menjav lahko močno vpliva na uspeh ekipe v prihajajoči sezoni. Na primer, vzemite Toronto Maple Leafs – v sezoni 2017-18 so dosegli rekordnih 105 točk. 1. julija so pridobili Johna Tavaresa, ki je po mnenju mnogih med najboljšimi igralci v celotni ligi. Ta pridobitev samostojno dviguje njihove možnosti za izboljšanje rezultata 49 zmag iz sezone 2017-18.

Vendar pa obstaja tudi druga stran kovanca. New York Islanders, ki so izgubili Tavaresa 1. julija, bodo težko nadomestili njegovih 84 točk, kar pomeni, da so verjetno dobra stava, da bodo dosegli manj kot 35 zmag iz prejšnje sezone.

Začnite staviti na celotne sezone že danes!

Upoštevajte, da so to samo pristopi, ki jih morate upoštevati pri sprejemanju svojih odločitev. Seveda je pri stavah na šport vključenih veliko dejavnikov, zato je treba vedno preučiti svoje metode, ko gre za odločanje o tem, kaj storiti s svojim težko prisluženim denarjem.

To so le nekateri elementi, ki šport naredijo za najboljšo in najslabšo stvar na svetu – odvisno od tega, na kateri strani ograje se nahaja vaša denarnica.

Če želite izvedeti več o različnih vrstah dolgoročnih stav, ki jih lahko sklenete pri svojem spletnem športnem stavnicah, si oglejte naš celovit vodnik o tem.

Leave a Comment