Bet365

bet365 logo

Ocena stavnice

9.5/10

Kazalo spletne strani

Povzetek

Bet365 športna stavnica je bila ustanovljena leta 2000, kar smo priča o tem da gre za eno največjih in najboljših stavnic v industriji. Na športni stavnici so igra na milijone stavnih navdušenec in tudi več sto tisoč Slovenskih ljubiteljev stav. Na Bet365 dosega najvišje standarde kvalitete, ki jih lahko nekateri konkurenti samo sanjajo. Tukaj tako ne bomo ravno odgovorili na vprašanje ali je bet365 dobra stavnica, ker to zagotovo je. Bomo pa zagotovo preverili kako dobra je res in ali si res zasluži naziv morda kar najboljše stavnice.

Kako odpreti račun na stavnici bet365?

Na srečo je registracija na stavnico Bet365 zelo enostavna. Edini minus je seveda, da je vse v angleškem jeziku. Toda po našem mnenju to ne bo prevelika ovira za večino izmed vas. Pri registracija je vse razdeljeno na določena polja. Vnesti pa morate državo prebivanja, vaše ime, e-naslov in pa tudi vašo telefonsko številko. Na koncu ne pozabite vnosa vašega uporabniškega imena in pa potrditev kljukice, da ste stari vsaj 18 let. Pri uporabniškem imenu bosta morali biti zelo iznajdljivi, saj jih je zaradi ogromnega števila uporabnikov veliko že zasedenih. To je to in že ste registrirani na Bet365 Slovenija.

bet365 registracija
bet365 registracija 21.10.2022

Prednosti in slabosti

Športna stavnica Bet365 ima po našem mnenju zagotovo več prednosti kot slabosti. Katere predvsem prednosti ima, pa so pa si preverite v spodnjih točkah.

Prednosti:

  • veliko število stavnih marketov
  • nadpovprečne stavne kvote
  • prenosi tekem v živo
  • stave v živo
  • začetni in dodatni bonus

Slabosti:

  • ni Slovenskega jezika
  • brez VIP programa

Bet365 mobilna aplikacija

Bet365 ima na voljo mobilno aplikacijo, ki je seveda brezplačna, lahko pa si jo potegnete iz App Store ali Google Play trgovin. V kolikor jo ne zasledite na omenjenih trgovinah, pa je mobilna aplikacija na voljo tudi na spletni strani in sicer v spodnjem delu strani. Stave smo igrali na veliko aplikacijah od različnih ponudnikov športnih stav. Po našem mnenju pa ima Bet365 vsaj top3 stavno aplikacijo. Mobilna aplikacija nudi vse kar ponuja spletna stran, tudi prenose v živo in predčasna izplačila. Stave na poti bodo tako še dodatno obogatene z super mobilno uporabniško izkušnjo. Ni pa nujna mobilna aplikacija, saj je tudi sama spletna stran na vaši pametni mobilni napravi hitra in odzivna.

Stave v živo

Na Bet365 Slovenija igranje so stave v živo na dodatnem oziroma višjem nivoju kot pri običajni konkurenci. Preglednost dogodkov in hitro sklepanje športnih stav je nekaj kar preprosto morate preizkusiti. Da seveda ne omenjamo prenosov tekem v živo, ki so v kombinaciji z pestro izbiro dogodkov res morda kar najboljša izbira na trgu ponudnikov stav.

Bonus in promocije

Na Bet365 Slovenija je na voljo 25 EUR bonus dobrodošlice za vse nove igralce. 

Pogoji bonusa (T&Cs): Za pridobitev bonusa je zahtevano minimalno nakazilo 5€ in 1x vplačana stava. Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila in pogoji. 

Vplačila/izplačila

Vplačila so pričakovano hitra in enostavna, ter seveda brez provizij. Vaš denar pa je v obliki stavnega kredita na voljo še v tisti sekundi, ko nakažete denar na stavnico. Enako velja za izplačila, ki so zanesljiva in preverjena.

Povezava do stavnice

Na naši spletni strani vipstave.com vedno nudimo aktualne in delujoče povezave na tuje športne stavnice. Enako velja za omenjeno športno stavnico. Bet365 povezava na stavnico je dnevno osvežena in delujoča. Vseeno pa se lahko kdaj zgodi, da vam morda povezava ne deluje. V kolikor vam povezava na stavnico ne deluje nam pišite na naš E-naslov.