20bet

20bet SLO

Ocena stavnice

7.9/10

Kazalo spletne strani

Povzetek

20bet je razmeroma nova platforma za športne stave, ki postaja vse bolj priljubljena med ljubitelji športnih stav. S široko paleto stavnih možnosti in uporabniku prijazno platformo je 20bet idealna izbira za tiste, ki želijo staviti na širok spekter športov. V tem poglobljenem pregledu spletne stavnice bomo raziskali značilnosti, prednosti in slabosti te spletne stavnice. Ogledali si bomo različne razpoložljive možnosti stav, promocije in nagrade, storitve za stranke in varnost ter še veliko več. Ogledali si bomo tudi pristojbine, povezane z uporabo platforme, in bančne možnosti, ki so na voljo. S tem izčrpnim pregledom boste imeli vse informacije, ki jih potrebujete za odločitev, ali je 20bet prava spletna športna stavnica za vas.

Kako odpreti račun na stavnici 20bet?

Odprtje računa pri 20bet je enostavno in hitro. Vse, kar morate storiti, je, da posredujete nekaj osebnih podatkov, kot so vaše ime, e-poštni naslov in telefonska številka. Ustvariti boste morali tudi varno geslo in potrditi, da ste polnoletni za opravljanje stav. Ko ustvarite svoj račun, lahko vplačate svoj prvi depozit in začnete staviti.

Družba se je zavezana k zagotavljanju varnosti računov svojih strank. Za preverjanje identitete svojih strank in preprečevanje nepooblaščenega dostopa uporablja dvofaktorski sistem preverjanja pristnosti. Uporablja tudi šifrirano tehnologijo za zaščito podatkov in transakcij strank.

registracija 20bet
Registracija na stavnico - 20.2.2023

Prednosti in slabosti

Uporaba storitve 20bet za spletne športne stave ima številne prednosti. Ena najpomembnejših je uporabniku prijazna platforma. Spletna stran je dobro zasnovana in enostavna za navigacijo, zato se na njej zlahka znajdejo tudi nove stranke. Ekipa za pomoč strankam je prav tako na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 7 dni v tednu, da odgovori na vsa vprašanja.

Še ena prednost spletne strani 20bet Slovenija je široka paleta možnosti za stave. Od nogometa do tenisa, od košarke do hokeja na ledu, 20 bet ponuja vse. Stranke lahko stavijo tudi na virtualne športe, esports in politiko.

Največja slabost stavnice so razmeroma visoke provizije. Platforma za vsako stavo zaračuna provizijo, ki se sčasoma lahko poveča. Poleg tega je treba vplačati najmanj 20 EUR, kar je za nekatere stranke lahko neprijetno.

20bet mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija je na voljo za naprave Android in iOS. Aplikacija ponuja enake funkcije kot spletna stran in je prav tako enostavna za uporabo. Je dobro zasnovana in ima sodoben videz. Aplikacija strankam omogoča tudi, da stavijo na poti in spremljajo svoje stave v realnem času.

Stave v živo

Stavnica strankam ponuja možnost, da stavijo na tekme v živo. Stranke lahko stavijo na naslednji gol, naslednji kot, naslednji rumeni karton in še veliko več. Platforma ponuja tudi stave v igri, kjer lahko stranke sklenejo stave med potekom tekme.

Bonus in promocije

Stavnica se je zavezala, da bo svojim strankam ponudila najboljšo stavno izkušnjo. Zato ponuja široko paleto bonusov in promocij, s katerimi nagrajuje svoje stranke. Te vključujejo dobrodošlico (100% bonus vse do 122€), brezplačne stave, ponudbe za vračilo denarja in bonuse za zvestobo. Stranke lahko izkoristijo tudi stavna tekmovanja in druge posebne ponudbe.

Vplačila/izplačila

20bet ponuja široko paleto plačilnih možnosti. Stranke lahko na svoje račune nakažejo sredstva s kreditnimi in debetnimi karticami, elektronskimi denarnicami in bančnimi prenosi. Vsa vplačila so obdelana takoj in varno.

Pri izplačilih lahko stranke uporabljajo enake plačilne metode. Vsi dvigi so obdelani hitro, običajno v 24 urah.

Povezava do stavnice 20bet

Če iščete zanesljivo spletno športno stavnico s širokim naborom možnosti stav in odličnimi storitvami za stranke, je vredno razmisliti o tej stavnici. Če želite začeti, lahko obiščete spletno stran stavnice in se registrirate. S tem izčrpnim pregledom imate vse informacije, ki jih potrebujete, da se odločite, ali je 20bet prava spletna stavnica za vas. V  kolikor vam povezava do stavnice 20bet ne deluje nam pišite na email.