Stavljanje stav na skupno število zmag v sezoni: Popoln vodnik

Stavljanje stav na šport ni enostavno. Razporeditve, skupno število točk, tekme – vse se lahko hitro zaplete. Preden se zaveš, je tvoj bankovni račun močno prizadet in sploh ne veš, zakaj. Ena stvar, ki je malce lažje obvladljiva, ko začneš upoštevati vse dejavnike, so skupne zmage v sezoni, ki so priljubljena oblika stavljanja stav na prihodnost. Seveda, rezultate svojega dela vidiš šele po daljšem času, ampak ti rezultati (tj. tvoje stave) so lahko še posebej sladki, ko so zreli. Tukaj je nekaj nasvetov, ki ti lahko pomagajo povečati svoj bankovni račun, ko staviš na skupno število zmag v sezoni.

Stavljanje stav na MLB: Išči druge polovice sezonskih nizov

Ko je All-Star Game končan, se tekme še bolj pomembne. Obstaja realna možnost, da vodilne ekipe, ki so se v prvi polovici sezone dobro postavile, nadaljujejo z visoko produktivnostjo, vendar razmisli tudi o nasprotnem scenariju. Samozadovoljnost, počivanje zvezd in ovire so vse dejavniki, ki jih je treba upoštevati, ko razmišljaš o tem, ali vložiti denar v skupno število zmag za takšne ekipe.

Ni enostavno doseči 100 zmag, in nekatere ekipe, ki imajo veliko verjetnost za nastop v končnici, bi morda rade zagotovile, da so njihovi igralci sveži in pripravljeni, ko pride oktober. Morda začneš razmišljati o vlaganju denarja v ekipe, ki bodo v “načinu končnice” za preostanek leta. Ekipe, ki bodo morale igrati bolje kot .500 baseball ali boljše, da bi imeli resnično možnost za nastop v končnici; to so tiste, za katere lahko staviš, da si bodo vsako noč dale priložnost za zmago, še posebej, če se soočajo z zgoraj omenjenimi ekipami, ki se sproščajo proti oktobru.

Na primer, Toronto Blue Jays sta dve leti zapored, v letih 2015 in 2016, dosegla čudežne druge polovice sezone, da sta se uvrstila v končnico, zato se osredotoči na ekipo, za katero verjameš, da bi lahko naredila podoben niz, in tvoj bankovni račun bi lahko dobil lep mali zagon.

NFL skupno število zmag: Pomembna je moč urnika

V življenju je malo gotovosti: smrt, davki in Patriots, ki se gibljejo okoli 12 zmag na sezono.

Če razmišljaš o tem, da bi vložil nekaj denarja v skupno število zmag v NFL, bo dobro, če pogledaš modul za moč urnika za leto 2018. NFL uporablja podobno formulo od leta 2002 za določanje urnikov ekip in glede na to formulo, so Houston Texansi imeli “najlažji” urnik v sezoni 2018-19.

Skupno število zmag, ki jih bodo Texansi dosegli v letu 2018, je 8, in glede na to, da so vsi njihovi redni sezonski nasprotniki v letu 2017 skupaj dosegli 116-140, in da se jim obeta zdrav Deshaun Watson, bi lahko trdili, da so 8 zmage dosegljive.

Vse podrobnosti o moči urnika lahko najdeš na CBS, in ESPN ima odličen vir za projekcije skupnega števila zmag.

**Nasvet: Počakaj do konca pripravljalnega tabora in/ali predsezone, da se odločiš. Poškodbe, menjave, odpusti in druge novice o ekipah lahko močno vplivajo na te projekcije.

NHL skupno število zmag: Gibanje igralcev je ključno

Poleg NBA, ki je danes popoln vrtinec transakcij, bi težko našli ligo, ki ima toliko sprememb naslovov kot National Hockey League. Ne verjameš? No, obstaja celo 12-urna oddaja, namenjena temu. Na dan Kanade. Dovolj povedano.

Pomen teh transakcij lahko močno vpliva na to, kako se bo ekipa obnesla v prihajajoči sezoni. Vzemimo Toronto Maple Leafs za primer – končali so s klubskim rekordom 105 točk v sezoni 2017-18. 1. julija so dodali, verjetno, enega od 10 najboljših igralcev v celotni ligi, Johna Tavaresa. Ta pridobitev sama bo povečala njihove možnosti, da izboljšajo svojo 49-zmagovalno sezono iz leta 2017-18.

Ampak, upoštevaj tudi obratno stran. New York Islanders, ki so 1. julija izgubili Tavaresa, bodo težko nadomestili njegovih 84 točk, kar jih naredi za solidno stavo, da bodo šli pod svoje skupno število 35 zmag iz prejšnje sezone.

Začni staviti na skupno število zmag v sezoni danes!

Pomni, da so to pristopi, ki jih je treba upoštevati pri sprejemanju odločitev. Seveda je veliko stvari, ki vplivajo na tvoj proces odločanja pri stavljanju stav na šport, in vedno bi moral pregledovati svoje metode, ko gre za odločanje, kaj storiti s svojim težko prisluženim dohodkom.

To so le nekateri elementi, ki šport naredijo za najboljšo in najslabšo stvar na svetu – odvisno od tega, na kateri strani je tvoj bankovni račun.

Če želiš izvedeti več o različnih vrstah stav na prihodnost, ki jih lahko skleneš pri svoji spletni stavnici, si oglej naš celovit vodnik na to temo.

Leave a Comment