Prihodnost Stav: Celotna Resnica

Prihodnost stav je vrsta stave, ki se odloči za dolgoročni izid, ki se običajno odvija skozi več dni, tednov ali mesecev tekmovanja. V tem članku bomo razložili, kaj so prihodnost stave, kako delujejo in katere strategije lahko uporabite pri njihovem stavah.

Kaj je prihodnost stava

Prihodnost stav so stave, ki se postavijo na izid, ki se odloči v prihodnosti. To je zelo drugačno od enojne igralne stave, ki se izplača na dan igre. Nekatere priljubljene vrste prihodnost stave vključujejo tržne prvenstva in posamezne nagrade na koncu sezone.

Primer prihodnost stave

Kot njegovo ime nakazuje, prihodnost stava se izplača dni, tednov, mesecev ali celo let po tem, ko je bila postavljena, ko se dogodek ali tekmovanje konča. Obstajajo priljubljena tržišča prihodnosti v skoraj vsakem športu, vključno s Super Bowlom, World Series, Stanley Cupom, NBA prvenstvom, svetovnim prvenstvom, nacionalnimi prvenstvi v fakultetah, golf turnirji, teniškimi turnirji in še veliko več.

Vrste prihodnost stav

Obstajajo vse vrste tržišč prihodnosti za ekipe in posameznike. V NFL lahko stavite na ekipo, da bo zmagala na Super Bowlu, njeno konferenco, njeno divizijo in se uvrstila ali izpadla iz playoffov. Lahko tudi stavite na igralca, da bo zmagal MVP, Offensive Player of the Year in Defensive Player of the Year.

Kako staviti na prihodnosti

Nekateri športni knjigi bodo imeli dejanski odsek o prihodnosti s povezavo do njega na domači strani. Na tej povezavi lahko najdete tržišča prihodnosti za različne športe.

Ali lahko parlay prihodnost stave

Ali lahko ali ne parlay prihodnost stave je odvisno od določenega športnega knjigi. Nekatere trgovine vam morda ne bodo dovolile, da bi parlay prihodnosti skupaj, medtem ko druge morda dovolijo, da parlay določene trge.

Hedging prihodnost stave

Hedging prihodnost stave je, ko naredite novo stavo, ki je v nasprotju s prihodnostjo, ki je še vedno v igri, tako da ste zagotovili, da boste ne glede na izid dogodka dosegli dobiček.

Prednosti stav na prihodnosti

Stavite na prihodnosti lahko zagotovi mesece zabave. Poleg tega lahko zabavni faktor pozitivno vpliva na bančne račune, saj se stavci, ki stavijo na prihodnost, morda počutijo manj nagnjeni k stavam skozi celotno sezono.

Slabosti stav na prihodnosti

Čeprav imajo prihodnost stave prednosti, obstajajo tudi nekaj slabosti. Prva pomanjkljivost je, da ima hiša lahko večjo prednost kot običajno.

Najboljše strategije za stavitev na prihodnosti

Ni nujno, da so pravilne ali napačne strategije stav na prihodnosti, in posamezniki imajo svoje osebne preference pri pregledovanju tržišč prihodnosti.

Ste pripravljeni staviti na prihodnosti?

Če ste sedaj pripravljeni staviti na prihodnosti, preverite te ponudbe od naših partnerjev.

Pogosta vprašanja o stavah na prihodnosti

V tem delu bomo odgovorili na nekatera pogosto zastavljena vprašanja o stavah na prihodnosti.

Zaključek

Stave na prihodnosti lahko dodajo zanimivo dinamiko vašemu izkušnjam stav. Čeprav obstaja nekaj slabosti, so lahko prednosti, kot so potencialno velike izplačila in dolgotrajna zabava, dovolj privlačne, da se lotite te vrste stav.

Leave a Comment