Kako začeti staviti na nogomet: Vodnik po korakih za začetnike

Vas zanimajo stave na nogomet, vendar ne veste, kje začeti? Brez skrbi, to je lažje, kot si mislite! Stave na nogomet so lahko zabaven in donosen način za dodaten zaslužek, vendar je pomembno, da pred začetkom poznate osnove. Ta vodnik vam bo korak za korakom predstavil, kako začeti staviti na nogomet, in vam pomagal postati uspešen stavnik. Od razumevanja različnih vrst stav do izbire pravega stavnega posrednika boste v hipu pripravljeni začeti staviti. Če ste torej pripravljeni spoznati skrivnosti nogometnih stav, začnimo!

Razumevanje nogometnih stav

Preden začnete staviti na nogomet, morate razumeti, kako igra deluje in zakaj je priljubljena. Še pomembneje pa je, da razumete, kako delujejo nogometne stave, da boste lahko stavili odgovorno. Za začetek morate vedeti, da je nogomet ekipni šport. Igralci se borijo za posest žoge in poskušajo doseči gol z brcanjem, tekom ali podajo žoge v mrežo. Igro igrajo ekipe z enajstimi igralci (sedem zunanjih igralcev in štirje branilci), ki tekmujejo v različnih dejavnostih. Te so lahko tako preproste, kot je poskus izbijanja žoge v nasprotnikova vrata, ali tako zapletene, kot je upravljanje celotne ekipe in njene igre. Najpogostejše vrste nogometnih stav so: – Pri terminskih stavah lahko stavite na prihodnje dogodke, na primer na izid določene tekme ali dogodka. – Stave na tekme omogočajo staviti na izid določene tekme med dvema ekipama. – Stave na skupni izid omogočajo stavo na izid določene tekme ali dogodka, vendar s skupno zmago ali skupnim porazom.

Izbira pravega stavnika

Izbira pravega stavnega posrednika je bistvenega pomena za uspešno stavljenje. Prava stavnica, kot je Party poker, vam bo omogočila varno sklepanje stav, hkrati pa vam bo omogočila dostop do širokega nabora trgov, stavnih možnosti in promocij. Če želite najti najboljšega stavnika za vas, upoštevajte dejavnike, kot so cena, načini plačila, podpora strankam in ponudba bonusov. Prepričajte se, da ima izbrana stavnica veliko število trgov, stavnih možnosti in promocij, da boste imeli najboljše možnosti za zmago. Čeprav ni pomembno, koliko denarja vplačate ali koliko stavite, je pomembno, da izberete stavnico, ki ima licenco za opravljanje stav. Nekatere stavnice brez licence vam bodo omogočile vplačilo sredstev in sklepanje stav, ne bodo pa vam omogočile dviga sredstev. Tako ste 100-odstotno odgovorni za svoje stave, kar je lahko veliko tveganje. Če želite zaslužiti z nogometnimi stavami, je pomembno, da izberete stavnico z licenco, kot je naprimer PartyPoker.

Določitev proračuna

Ena od prvih stvari, ki jih boste morali storiti pri stavah na nogomet, je določitev proračuna. Ta proračun bo določal, koliko lahko in koliko morate porabiti za posamezno stavo. Če ste novinec v stavah, vas bo morda mikalo, da bi za svojo prvo stavo vložili veliko denarja. Čeprav boste morda zmagali, je pomembno, da začnete počasi in varno. Določite si proračun, ki je realen za vaše razmere, in ga počasi povečujte, ko postanete bolj samozavestni. Glede na svoj proračun boste morda želeli razmisliti o naslednjih stavah: – Vložite eno majhno stavo in jo spremljajte do konca. – Vložitev več stav, ki so blizu skupaj. – sklenitev stav ob različnih urah dneva, ko so cene nižje.

Vrste nogometnih stav

Obstaja več različnih vrst nogometnih stav, ki jih lahko sklenete: – Stave na tekmo – – Stave na skupni izid – – Stave nad/pod izidom – – Stave na azijski hendikep – – Stave Moneyline – – Stave na hokej na ledu – – Stave na nogometno tekmo – – Stave na nogometno tekmo – – Stave na rezultat – – Stave na remi – – Stave na izločilne boje – – Stave na ekipo – – – Stava na rezultat – – Stava na gol – – Stava na met iz igre – – Stava na kazen – – Stava na rdeči karton – – Stava na rumeni karton – – Stava na neposredni prosti strel – – Stava na kazenski strel – – Stava na rezultat polčasa – – Stava na to, kdo bo dosegel naslednji gol in druge.

Stave na tekmo

Stave na tekme vključujejo stave na izid ene same tekme med dvema ekipama. Če na primer stavite na zmago med ekipama Manchester United in Tottenham Hotspur, boste zmagali, če zmaga Manchester United ali Tottenham Hotspur. Stave na tekme so pogosto najbolj priljubljena vrsta nogometnih stav. Z njo lahko stavite na katerikoli izid tekme in je zato najbolj donosna vrsta stave. Čeprav to morda ni najboljši način za začetek nogometnih stav, je lahko donosna, ko bolje razumete različne vrste stav, ki so na voljo. Obstajajo tudi številne možnosti stav na tekme, ki jih lahko uporabite za povečanje svojih možnosti za zmago. Stavite lahko na primer na število golov, ki bodo padli na tekmi. Stavite lahko tudi na izid določenega dogodka, kot so gol, rdeči karton ali prosti strel.

Stave na skupni seštevek

Stave na skupni izid vključujejo stave na končni rezultat in morebitni izid celotne tekme. Če na primer stavite na zmago Manchester Uniteda za dva gola, boste zmagali, če Manchester United zmaga za dva gola ali če se tekma konča neodločeno. Skupne stave so običajno na voljo po nižji ceni kot stave na tekmo. Vendar to ne pomeni, da so manj donosne. Dejansko je tveganje za dobiček veliko večje, vendar so možni dobitki veliko večji. Najboljši način, da začnete z nogometnimi stavami, je, da izberete spodobno skupno stavo in počakate na dobitek. Skupne stave so odlične dolgoročne naložbe. Počakate lahko, da ekipa začne zmagovati na veliko tekmah, in nato sklenete večjo stavo na to ekipo. Prav tako lahko počakate, da ekipa začne veliko tekem izgubljati, in nanjo položite manjšo stavo, da omejite svoje izgube. Če izberete dobro ekipo, lahko svoj dobiček povečate tako, da stavite proti njej in počakate, da izgubi tekmo.

Stave nad/pod

Podobno kot stave na tekme so tudi stave nad/pod tudi stave na eno tekmo. Vendar pa v nasprotju s stavami na tekmo stave pod/nad vključujejo napoved končnega rezultata in izida celotne tekme med dvema ekipama. Če na primer stavite na tekmo pod 2,5 gola, boste zmagali, če bo končni rezultat 2 gola ali manj. Stave pod/nad so podobne skupnim stavam, vendar so običajno ponujene po nižji ceni. Glavna prednost stav pod/nad je, da so kvote običajno veliko ugodnejše kot pri stavi na eno zmago/izgubo na tekmi. Z drugimi besedami, s stavo na tekmo pod 2,5 gola lahko osvojite veliko denarja. Obstaja tudi več različnih možnosti pod/nad, ki jih lahko uporabite za povečanje svojih možnosti za zmago. Stavite lahko na primer na končni rezultat, na čas končnega rezultata ali na število golov.

Stave z azijskim hendikepom

Stave z azijskim hendikepom so podobne stavam nad/pod, le da vključujejo napoved končnega rezultata in izida celotne tekme med dvema ekipama. Azijske hendikep stave lahko sklenete na katerikoli posamezni dogodek, kot sta gol ali rdeči karton. Glavna razlika med stavo na hendikep in drugimi vrstami azijskih stav je, da vam ni treba napovedati končnega rezultata in izida tekme. Vse, kar morate vedeti, je, katera ekipa ima najboljše azijske handicap kvote.

Moneyline stave

Moneyline stave so podobne azijskim handicap stavam, vendar vključujejo napoved končnega rezultata in izida tekme med dvema ekipama. Moneyline stave lahko sklenete na katerikoli posamezni dogodek, kot sta gol ali rdeči karton. Glavna razlika med stavami na hendikep in denarnimi stavami je v tem, da vam ni treba napovedati končnega rezultata in izida tekme. Vse, kar morate vedeti, je, katera ekipa ima najboljše kvote za denarno stavo.

Leave a Comment