Kako staviti na šport z bitcoini: 5 stvari, ki jih morate vedeti

Kaj je bitcoin?

Bitcoin je decentralizirana digitalna valuta. Z drugimi besedami, ne izdaja in ne nadzoruje je nobena posamezna oseba ali subjekt. Ustvarja se samodejno z računalniško kodo. Bitcoin je kriptovaluta, na voljo pa je še veliko drugih kriptovalut. Kriptovaluta je sredstvo menjave, ki je varno in zanesljivo. Uporablja se lahko za finančne transakcije. Z njo lahko kupujete in prodajate blago in storitve, prenašate denar prek meja in z njo celo stavite na šport, trenutno to še ni mogoče na spletnem portalu Partypoker.

Kako staviti z bitcoini?

Najprej je treba pridobiti bitcoin. Za nakup jih lahko uporabite Coinbase, Bitstamp, Kraken ali LocalBitcoins. Pri katerem koli od teh posrednikov lahko svoje dolarje tudi zamenjate za bitcoine. Ko imate nekaj bitcoinov, jih lahko položite pri ponudniku, ki jih sprejema. Partypoker slovenija na primer š ne ponuja storitve stavne borze, zato lahko vplačate in izplačate dolarje ali bitcoine na kakšni drugi stavnici.

Vrste stav, ki jih lahko sklenete z bitcoini

Obstaja več vrst stav, ki jih lahko sklenete z bitcoini. Stavite lahko na primer na izid določenega dogodka, kot je igra, tekma ali turnir. Stavite lahko tudi na to, kdo bo v določenem dogodku zmagal.

Prednosti uporabe bitcoinov za športne stave

Ena od odličnih lastnosti bitcoinov je, da jih je zelo enostavno uporabljati za športne stave. Ni vam treba imeti računa pri športni stavnici, stave pa lahko vplačujete popolnoma anonimno. To pomeni, da lahko stavite na svojo najljubšo ekipo, tudi če ni v vaši bližini. Še ena odlična stvar pri bitcoinih je, da lahko stavite na dogodke, ki ne vključujejo vaše domače države. Tako lahko na primer stavite na svetovno prvenstvo ali Super Bowl, tudi če ne živite v ZDA ali v državi, ki dogodek gosti. To je lahko zelo razburljivo, če stavite na ekipo iz države, ki je sploh ne poznate!

Slabosti uporabe bitcoinov za športne stave

Kot smo že omenili, je pri uporabi bitcoinov za športne stave nekaj slabosti. Na primer, ko gre za financiranje računa, večina športnih stavnic (kot je Partypoker povezava) ne sprejema bitcoinov. Pravzaprav morda sploh še nimajo načina za vplačilo bitcoinov. Poleg tega je cena bitcoinov zelo nestanovitna in ni uradnih kvot za bitcoine, s katerimi bi lahko sklenili stavo. Z drugimi besedami, ni stavnic za bitcoine, ki bi vaše stave sklepale po določenih kvotah in vam plačevale standardne stavne provizije. Zato morate pri sklepanju stav upoštevati nihanje cene.

Zaključek

S pravim ponudnikom in posrednikom lahko uporabljate bitcoine za športne stave in zmagujete. Še vedno je treba premagati nekaj regulativnih ovir, vendar so te vsak dan lažje. Če želite začeti s stavami v bitcoinih, se prepričajte, da ste opravili raziskavo in poiskali najboljši način za začetek. Bitcoin je nova in vznemirljiva stvar, ki je lahko zelo donosna za športne stavnike.

Leave a Comment