Dokazani stavni sistemi NBA, ki jih morate poznati

Če želite zaslužiti s stavami na ligo NBA, potrebujete zanesljiv in preizkušen sistem stav. Na voljo je veliko analitičnih raziskav o tem, kako se ekipe obnesejo v različnih situacijah – od posameznih dvobojev do igranja s tempom in količino ali proti njemu. Analiza vseh teh informacij je prvi korak k razvoju učinkovite stavne strategije. Drugi korak je iskanje preverjene stavne strategije NBA, ki jo lahko prilagodi in uporablja vsak, ki želi sodelovati v igri. V tem prispevku bomo pregledali različne stavne sisteme za tiste, ki želijo zaslužiti s športnimi igrami, ki jih lahko igrate tudi na spletni strani PartyPoker.

Kaj je stavna strategija?

Preprosto povedano, stavna strategija je način, kako boste stavili na NBA. Stavna strategija mora vsebovati tri elemente: analizo, statistične podatke in stavni sistem. Prvi korak pri oblikovanju stavnega sistema je razumevanje igre; to vključuje vse vidike košarke, kot so obe ekipi, igralci in razmere na tekmi. Ko imate osnovno razumevanje igre, lahko začnete pregledovati statistike in rezultate, da bi ugotovili, kaj je v podobnih okoliščinah že delovalo. Statistične podatke in rezultate lahko združite in tako oblikujete stavno strategijo. S tem pristopom lahko ustvarite stavno strategijo, ki deluje bolje kot stave na posamezne igre.

Kako razviti stavni sistem

Ta korak je pomemben, saj bo od njega odvisno, ali bo vaš stavni sistem uspešen. Najprej morate razumeti, kako ekipe igrajo v določenih situacijah in proti določenim obrambnim sistemom. Nato potrebujete podrobno analizo tekme, da boste razumeli ključne vidike igre. Ko igro razumete, lahko pregledate statistične podatke in rezultate ter preverite, ali podpirajo vašo stavno strategijo. Pri oblikovanju napovedi lahko uporabite tudi različne stavne sisteme. Najpomembnejše je, da razumete, kako vsi različni dejavniki vplivajo na igro ter kako vplivajo na ekipe in njihovo uspešnost.

5 najbolj priljubljenih stavnih strategij za NBA

– Pričakovani rezultati – Pričakovani rezultati so ena izmed najbolj priljubljenih strategij za stave na NBA, saj za določanje verjetnosti zmage ali poraza na tekmi uporablja statistične podatke. Pri tej stavni strategiji ne stavite na zmagovalca in poraženca tekme, temveč na to, za koliko točk bo zmagovalna ekipa zmagala. Pri tej stavni strategiji sta najbolj priljubljeni številki razlika v koših več/manj.

– Gibanje linije – Ta priljubljena stavna strategija NBA upošteva pretekle tekme, da določi gibanje linije za naslednjo tekmo. Če se je črta od ene do druge tekme znatno premaknila, lahko to kaže, kako ljudje stavijo, in nakazuje, kako staviti.

– Moneyline – Pri tej stavni strategiji se za napoved izida tekme uporablja sistem stav Moneyline. Pri tej strategiji napoveste zmagovalca, ki pa vključuje tudi podaljške. Moneyline strategija je sicer zelo priljubljena, toda zaradi nepredvidljive lige NBA nezanesljiva.

– Nad/pod – To je preprosta stavna strategija, pri kateri pogledate, koliko je na tekmi več kot/manj kot, in nato stavite na to, katera ekipa bo zmagala v tekmi. To je še ena priljubljena stavna strategija NBA, saj je preprosta, lahko razumljiva in ne zahteva veliko truda.

– Stave Basketball stavni sistem Ta stavni sistem je mešanica sistemov pričakovanih rezultatov in denarnih stav. Za napovedovanje izida tekme uporablja tako statistične podatke kot tudi denarno linijo. Ta sistem je priljubljen, ker gre za hibridni stavni sistem, ki združuje tako pričakovane točke kot tudi denarne stave. To stavno strategijo uporabljajo številne stavnice v ZDA in Kanadi. Pri tej stavni strategiji izberete ekipo, na katero boste stavili, nato pa stavite na to, koliko točk bo ta ekipa dosegla. Isti sistem se uporablja za stavo na zmago nasprotnika nad to ekipo. Da bi določili svojo stavo za vsako ekipo, si boste ogledali kvote, ki jih ponuja stavnica, in izbrali ekipo z najboljšo kvoto.

BetsPro Basketball Betting System

Ta stavni sistem je kombinacija denarnih linij, gibanja linij in sistema pričakovanih/ doseženih točk. Če želite staviti na ta sistem, boste izbrali ekipo, na katero boste stavili, nato pa izbrali stavni sistem, ki bo po vašem mnenju uporabljen za to ekipo. Če na primer menite, da bodo Sacramento Kings igrali proti Dallas Mavericks, lahko stavite na to, da bodo Kralji igrali po denarni liniji z zmago (napoved zmage) ali porazom (napoved poraza). Če menite, da bodo po kvotah zmagali Kralji, izberete Kralje na denarni liniji in stavite na zmago. Če menite, da bodo Kralji izgubili, bi izbrali Kralje po denarni liniji in stavili na poraz. Če želite napovedati gibanje linij, si lahko ogledate gibanje linij na prejšnjih tekmah in stavite, v katero smer se bodo linije premaknile. Če želite napovedati število točk, si lahko ogledate število točk na prejšnjih tekmah in izberete ekipo, ki bo dosegla največ točk.

Zaključek

Če želite zaslužiti denar s stavami na NBA, potrebujete preverjeno stavno strategijo, s katero boste lahko začeli. Uporabite lahko kombinacijo različnih stavnih strategij, da ustvarite zmagovalni stavni sistem. Pomembno pa je, da pred temo analizirate ekipe, poškodbe, formo in šele nato izberete vašo stavno strategijo. Vse tekme lige NBA seveda lahko stavite tudi na Partypoker slovenija.

Leave a Comment